Her på Andebu kan du prøve det populære Le Mans løpet på 1 time, 2 timer, 3 timer, (eller flere timer). Denne løpsformen er en lagkonkurranse med førerbytter under løpets gang. Løpet går uten stans i de timene løpet skal vare, og opp til så mange timer du som kunde ønsker. Denne løpsformen passer for grupper på ca. 15 personer og oppover.På forhånd kan deltagerne lage sine egne team/lag. Vinneren kåres ut fra det lag som har kjørt fleste runder på den tid løpet varer. Vi anbefaler denne løpsformen som teambuilding for å skape sosialt samhold mellom avdelinger i et firma eller i utdrikkingslag.
Her på Andebu kan du utfordre sjefen og kollegene i et Go kart Race. Dere kjører 1 trening med gjenomgang. Tidskvalifisering med gjenomgang. Finale med rolling start og første mann/dame til mål. Podium med gjenomgang pompa og ståt med premiering til topp 3. Er det over 12 personer går 12 raskeste til finalen. Ved ønskemål kan vi kjøre B finale C finale osv..... Forhåndsbestilles
Bursdagen feirer du hos oss enten som en komplett pakke med Gokart kjøring og matservering etterpå. Eller Gokart kjøring og eget opplegg etterpå. Vi har feiret 10-80 åringer.
Skal du arrangere utdrikkingslag for din beste venn. Start dagen hos oss. Dette er noe som bruden/brudgommen aldri vil glemme. Vi kan anbefale Håsken Race eller Le Mans for en skikkelig konkurranse. OBS! Vi har mulighet og kjøre utdrikkingslag lørdager kl.08:00-09:00 (oppmøte kl.07:30) samt kl.11:00-12:00. (oppmøte senest kl.10:20) Dette er tid øremerket utdrikkingslag og må bookes gjennom og sende inn kontakt skjemaet klikk her.
Vi gjør hva vi kan før og hjelpe til så at alle som kommer på drop in skal før kjørt, men vi vil anbefale at man booker senest 4 timer innen ønsket kjøring. Før booking klikk her.
Booke Kjøring