Ofte Stilte Spørsmål (FAQ)

Ofte Stilte Spørsmål (FAQ)

Hva kan vi tilby dere ?


Barne kart fra 10 år fylde


Voksen kart fra 15 år fylde


“Håsken” Race Her begynner dere med 10 min trening. Gjennomgang Deretter 10 min tidskval og Finale. Og avslutter med podium. Muligens den perfekte måten og gjøre opp med sjefen på.


“Håsken” Le Mans Her kjører dere i 1 eller 2 timer kontinuerlig med fører bytte underveis. Laget som kjørt flest runder stikker av med seieren.


OBS! før dere som ikke har med egen hjelm så kommer det 25,- i tillegg før balaclava som kjøpes. Det er kun hel hjelm/integral som er godkjent.


For å kjøre må man ha fylt 10 år og være lang nok til å betjene pedalene. Samtidig må man kunne håndtere pedalene (Gass = Høyre fot) og (Brems = Venstre fot). Dette blir vurdert av personalet ved tvilsomme tilfeller. Fra 10 år til det man er fylt 15 år så kjører man med redusert fart 25 kmh. For og kunne delta i en konkurranse lignende arrangement (Le Mans, Håsken Race og Bedrifts Cup) så må man ha fylt 15 år. Nei det er man ikke nødt til men vi vil anbefale og gjøre det da vi ellers ikke kan garantere dere og få kjørt. Vis man ikke ønsker og vente så lønner det seg og booke via vår booke kjøring. Hvis vi har et arrangement så kan det fremdeles være mulig og komme og kjøre i mindre grupper. Vi kjører i all slags vær så lenge det er forsvarlig (Ikke snø). Kjøring i regn er en veldig morsom utfordring, her blir førerne virkelig satt på prøve. Det anbefales at man tar med skift ved risiko for regn kjøring, da det er 100% sikkert at man blir våt. OBS! kjøring blir stoppet hvis det er slike mengder vann at motorene begynner stoppe. Vi stiller med kjøredress og hjelm. OBS! I forbindelse med korona situasjonen så må alle som skal bruke kjøredress fra oss ha langarmet genser og langbeint bukse under. Balaclava (hjelmhette) kjøpes i tillegg ved lån av hjelm 25,- per person (Gjelder ikke for de med egen integral/hel hjelm) Vi anbefaler joggesko, ikke sandaler eller lignende.